Σχετικά με εμάς

Η Maison De Luxx βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου εταιριών Vlachodimos Group , που δραστηριοποιείται στους τομείς των Υπηρεσιών , του εμπορίου και της συμβουλευτικής . Καθώς ελισσόμαστε ανάμεσα σε διάφορους τομείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και να καταλάβουμε την ανάγκη του κάθε επαγγελματία αλλά και του ιδιώτη , και να του προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την κάθε του ανάγκη.

Ως επαγγελματίες αλλά και στην προσωπική μας ζωή ταξιδεύουμε συχνά και είμαστε στην θέση να καταλάβουμε την ανάγκη του κάθε ανθρώπου να αποζητά την ζεστασιά , την άνεση , την πολυτέλεια και την ποιότητα στα ταξίδια του. Για αυτό δημιουργούμε Luxury και άνετους χώρους που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και κάθε ανάγκη για την διαμονή του .

Οι Βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζονται οι δραστηριότητες του ομίλου είναι :

  • Ενοικίαση Κατοικιών και Επαγγελματικών Χώρων ( Βραχυχρόνια και Μακροχρόνια Μίσθωση )
  • Συμβουλευτική – Μεσιτεία
  • Ενοικίαση Βαν και Αυτοκινήτων ( Βραχυχρόνια και Μακροχρόνια Μίσθωση )
  • Εμπορία Γενικών καταναλωτικών προϊόντων

Ο όμιλος προσφέρει ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη , κάθε στιγμή και συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας συνεχώς νέες υπηρεσίες και λύσεις ανοίγοντας το νέο της κανάλι ενοικιάσεων Maison De Luxx το οποίο απαρτίζεται από έναν πλήρη στόλο Κατοικιών , Διαμερισμάτων , Επαγγελματικών Χώρων ( Γραφεία ) και Αιθουσών Συνεδριάσεων έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη.

Όραμα και Αξίες

Οι αξίες της Maison De Luxx αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία, αποτυπώνουν τον χαρακτήρα και αντανακλούν τα καλύτερα στοιχεία Ομίλου

  • Ακεραιότητα: Ο Όμιλος καθώς και η εταιρία Maison De Luxx ενεργεί με ειλικρίνεια, σέβεται τις ανάγκες των πελατών της, παρέχει συμβουλές, δέχεται την εποικοδομητική κριτική και παραδέχεται τυχόν λάθη ή παραλείψεις. Απαιτεί τα υψηλότερα δεοντολογικά πρότυπα και την ανώτερη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες του.
  • Σεβασμός στον άνθρωπο: Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η κινητήριος δύναμη της επιτυχίας του Ομίλου και αισθάνεται υπερήφανη για την αξιοσέβαστη και αξιοπρεπής συμπεριφορά που έχει δείξει στο προσωπικό της, σε όλη την πορεία της.
  • Υψηλές επιδόσεις: Η Maison De Luxx στοχεύει πάντα στη συνεχή βελτίωση της απόδοσής της, μελετώντας προσεκτικά τα αποτελέσματα των εργασιών της και φροντίζοντας να μη διακυβεύεται η ακεραιότητά της και ο σεβασμός στον άνθρωπο.
  • Ομαδικότητα: Η έννοια της ομαδικότητας είναι βασικός πυλώνας στήριξης της εταιρικής κουλτούρας του Ομίλου. Γι’ αυτό ο Όμιλος πιστεύει πως για να ενδυναμωθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ των συναδέλφων είναι σημαντικό η γνώση, οι ιδέες και οι εμπειρίες να μοιράζονται.
Back to top